T. +31 78 - 652 26 33

Mijn Jansen: Inloggen Aanvragen

 
 
 

Waarom Jansen?

Duurzaam en innovatief

Met elkaar werken aan een wereld zoals die bedoeld is. Dat is de visie die Jansen Recycling Group voor ogen heeft. Door het recyclen van ferro en non-ferro materialen behouden we de schatten uit de aarde voor volgende generaties. Duurzaamheid en investeren in nieuwe ontwikkelingen past daar goed bij. We zijn o.a. gecertificeerd op de MVO- en de CO2-Prestatieladder. 

Persoonlijk en betrokken

Jansen Recycling Group is groot genoeg om de prijs te betalen, maar klein genoeg om persoonlijk en betrokken te zijn bij haar klanten. Wat ons betreft een combinatie die we erin houden. 

Jansen team (management team)

Optimale prijzen

Ferro en non-ferro materialen verkopen we als secundaire grondstoffen binnen een uitgebreid, internationaal netwerk van eindverwerkers en smelters. Hiermee onderhouden we directe contacten, zodat wij onze toeleveranciers optimale prijzen bieden.

Snelle betaling

In tijden van economische teruggang kunnen voldoende liquide middelen van groot belang zijn. Om deze reden betalen we onze toeleveranciers snel uit. Dit doen we binnen twee dagen na levering en goedkeuring van het materiaal, of met een andere frequentie die u prettig vindt.

Solide en betrouwbaar

Net als onze overslagkranen is Jansen Recycling Group solide en betrouwbaar. Ook financieel zijn we een gezond bedrijf, een fundament waarop ook u kunt bouwen. Betrouwbaarheid en eerlijkheid staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Jansen Recycling Group beschikt over alle relevante certificeringen, waaronder ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14000 (milieu). Daarnaast is er met de Belastingdienst een convenant gesloten inzake Horizontaal Toezicht, wat is gebaseerd op vertrouwen en transparantie. 

Jansen Recycling Group
v. Leeuwenhoekweg 21
3316 AV Dordrecht

T. +31 78 - 652 26 33 info@jansengroup.com trade@jansengroup.com