T. +31 78 - 652 26 33

Mijn Jansen: Inloggen Aanvragen

 
 
 

Excursie Wereldhavendagen groot succes!

18 september 2018
Op 8 september jl. bezochten ruim 90 bezoekers de excursie ‘De wereld achter metaalrecycling’ bij Jansen Recycling Group in Dordrecht.

Het thema van de Wereldhavendagen dit jaar was ‘Energize’. Hiermee werd aandacht gevraagd voor het streven van Rotterdam om de schoonste haven ter wereld te worden.

De excursie bij Jansen Recycling Group gaf bezoekers een unieke en leerzame ervaring over het belang van het behoud van grondstoffen en de wijze waarop het recyclingproces zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd.

Jansen Recycling Group doet mee aan de Wereldhavendagen om haar betrokkenheid bij de stad en omgeving van Rotterdam te laten zien. Tijdens de excursie werd een inhoudelijke presentatie van het bedrijf en de wereld achter de bijzondere wereld van metaalrecycling gegeven. En werd er een rondleiding gegeven langs alle facetten van het recyclingproces. Denk hierbij aan het knippen van zwaar schroot met onze grote schrootschaar tot het analyseren van speciale legeringen op 4 cijfers achter de komma.

Bezoekers waren zeer enthousiast over de excursie, zowel de presentatie, rondleiding als de frietkraam met verse patat die voor deze gelegenheid was ingehuurd.

Bekijk hier een korte sfeerimpressie van de excursie: klik hier.

Meer weten over Jansen Recycling Group?

Bekijk onze brochure:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:
Jansen Recycling Group
v. Leeuwenhoekweg 21
3316 AV Dordrecht

T. +31 78 - 652 26 33 info@jansengroup.com trade@jansengroup.com