T. +31 78 - 652 26 33

Mijn Jansen: Inloggen Aanvragen

 
 
 

Wartburg college bezoekt werf Jansen

13 maart 2018
Op 9 maart jl. bezochten Leerlingen van het Wartburg College de ontmantelingswerf van Jansen Recycling Group in Vlaardingen.

De groep van 30 leerlingen kregen een presentatie over het belang van het recyclen van waardevolle grondstoffen zoals ijzer en metalen. Daarnaast kregen de leerlingen uitleg over de bedrijfsfilosofie vanuit het besef dat we de wereld ‘te leen’ hebben en dat we verantwoordelijk moeten omgaan met kostbare grondstoffen. Ook kwamen de commerciële en logistieke kant ruim aanbod.

Vervolgens hebben alle leerlingen een rondleiding gekregen over de werf. Daarbij kregen de leerlingen uitleg over het proces van wegen en hoe bijvoorbeeld grote constructies zoals bruggen en schepen worden ontmanteld. Ook werd het proces duidelijk hoe het schroot wordt gesorteerd en geknipt voordat het naar de staalsmelter gaat.

De leerlingen van het Wartburg College waren onder de indruk van het bedrijf. Bij vertrek kregen alle leerlingen een goodiebag inclusief een blik met verse stroopwafels mee.

Een bezoek aan Jansen Recycling Group, daar leer je nog eens wat van!

 


Meer weten over Jansen Recycling Group?

Bekijk onze brochure:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:
Jansen Recycling Group
v. Leeuwenhoekweg 21
3316 AV Dordrecht

T. +31 78 - 652 26 33 info@jansengroup.com trade@jansengroup.com