T. +31 78 - 652 26 33

Mijn Jansen: Inloggen Aanvragen

 
 
 

MVO-avond met Reinier van den Berg

15 december 2017
12 december jl. is voor alle medewerkers van Jansen Recycling Group een MVO-avond gehouden. Spreker op de avond was weerman en klimaatdeskundige Reinier van den Berg. Een stevige boodschap over hoe het gesteld is met onze aarde, met aansluitend een workshop waar vele ideeën zijn ontstaan om duurzamer te kunnen werken.

De visie van Jansen Recycling Group is 'werken aan een wereld zoals die bedoeld is'. Reinier van den Berg heeft stevig onderbouwd dat het op zijn zachtst gezegd niet best gesteld is met het klimaat. Door menselijk toedoen warmt de aarde op, stijgt de zeewaterspiegel en merken we dat het weer extremer wordt. Bijvoorbeeld aan de toename van orkanen, overstromingen en extreme droogte in sommige delen van de wereld. 

Als bedrijf willen we duurzaam werken en MVO of duurzaamheid mee laten wegen in de beslissingen die we dagelijks nemen. De beste ideeën komen vanaf de werkvloer, dus werd het tweede deel van de avond ingericht om in groepen tot duurzame ideeën te komen. Naast makkelijker te realiseren maatregelen rond duurzame inkoop en duurzame energie ontstonden er ideeën rond ons kernproces die absoluut de moeite waard zijn om er onderzoeken. Hier gaan we vol mee aan de slag! 

Meer weten over Jansen Recycling Group?

Bekijk onze brochure:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:
Jansen Recycling Group
v. Leeuwenhoekweg 21
3316 AV Dordrecht

T. +31 78 - 652 26 33 info@jansengroup.com trade@jansengroup.com