T. +31 78 - 652 26 33

Mijn Jansen: Inloggen Aanvragen

 
 
 

Cursus Het Nieuwe Draaien

15 december 2017
Op 4 november volgde ons voltallige werfteam de training 'Het Nieuwe Draaien' bij Wynmalen en Hausmann. "Goed gereedschap is het halve werk, de andere helft wordt bepaald door de juiste toepassing ervan".

De training 'Het Nieuwe Rijden' voor personenauto's bestaat al langer. Voor kraanmachinisten is door kraanleverancier Wynmalen & Hausman een soortgelijke training ontwikkeld waarin wordt geleerd om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de kraan. 

Zonder dat het ten koste gaat van de prestaties is door het slim gebruiken van de kraan mogelijk om flink op brandstof te besparen. De nieuwe kranen zijn voorzien van innovatieve brandstofbesparingstechnieken, maar die werken alleen met de juiste werkstijl. Denk hierbij aan de verschillende standen (zoals Eco en Power), minder stationair draaien, de juiste opstelling van de machine en gelijkmatig werken. Ook goed onderhoud is een belangrijke voorwaarde om efficiënt gebruik te kunnen maken van deze machines. 

 

Meer weten over Jansen Recycling Group?

Bekijk onze brochure:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:
Jansen Recycling Group
v. Leeuwenhoekweg 21
3316 AV Dordrecht

T. +31 78 - 652 26 33 info@jansengroup.com trade@jansengroup.com