T. +31 78 - 652 26 33

Mijn Jansen: Inloggen Aanvragen

 
 
 

Personeelsdag geslaagd

02 juli 2017
Zaterdag 1 juli vond de Jansen personeelsdag plaats. Een actief gedeelte met karten, lasergamen en sumoworstelen en een ontspannen deel met borrel en BBQ op het strand in Ouddorp maakte het een fantastische dag!

Het actieve gedeelte vond plaats in Breda bij Lot66. Naast karten, lasergamen en sumoworstelen hebben twee teams geprobeerd uit de Escape Room te ontsnappen. Het ene team met o.a. Harm Jansen slaagde hierin, het andere team met o.a. Klaas en Arie Kees Jansen niet :-). Het weer verbeterde per uur, zodat we eind van de middag bij Beach Club Natural High in Ouddorp nog heerlijk van de zon konden genieten. 

Meer weten over Jansen Recycling Group?

Bekijk onze brochure:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:
Jansen Recycling Group
v. Leeuwenhoekweg 21
3316 AV Dordrecht

T. +31 78 - 652 26 33 info@jansengroup.com trade@jansengroup.com