T. +31 78 - 652 26 33

Mijn Jansen: Inloggen Aanvragen

 
 
 

Hans Put (67) met pensioen

01 september 2016
31 augustus jl. is Hans Put met pensioen gegaan. Na 52 jaar gewerkt te hebben in de schrootbusiness is dat met recht welverdiend. Hans heeft 29 jaar voor Jansen Recycling Group gewerkt.

Vanaf zijn 15e werkte Hans Put in het bedrijf van zijn vader in Delft. Later begon hij bij Jos van Gelderen in Schiedam, wat later overgenomen is door de Zuid Hollandsche Metaalmaatschappij 'Zethameta' b.v. In 1983 kwam Hans bij Heuvelman Staal, toen onderdeel van Klöckner, het latere HKS Metals.

Hans Put met pensioen 

In 1986 kocht Kees Jansen Zethameta terug van Klöckner, en begon opnieuw. Hans was toen 39 jaar jong, maar was toch al 25 jaar actief in het oude ijzer. Zijn ruime ervaring, zoals kassen slopen, ijzer knippen met een klapschaar, het handmatig laden en lossen van vrachtwagens en gietijzer beulen met de voorhamer kwam als werfbaas goed van pas. In die tijd kwamen ook Klaas, Arie Kees en Harm in het bedrijf, die heel veel van Hans hebben geleerd. In die tijd werd er ca. 20.000 ton ijzer en 1.500 ton metalen omgezet. 

Tot 2000 heeft Hans veel op kraan gezeten, waarbij hij tegelijk de werf aanstuurde. Vanaf 2006 is Hans commercieel actief geworden. Na het bereiken van zijn 65e leeftijd besloot Hans in overleg met Jansen nog twee jaar door te gaan, waardoor hij zijn loopbaan nu op zijn 67e beëindigd. Hans heeft nooit ontslag genomen, maar is na elke overname meegegaan met het bedrijf. Nu, na 52 jaar gewerkt te hebben in deze mooie handel, is het tijd om te stoppen.  

Meer weten over Jansen Recycling Group?

Bekijk onze brochure:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:
Jansen Recycling Group
v. Leeuwenhoekweg 21
3316 AV Dordrecht

T. +31 78 - 652 26 33 info@jansengroup.com trade@jansengroup.com