T. +31 78 - 652 26 33

Mijn Jansen: Inloggen Aanvragen

 
 
 
Zomer! Bekijk onze commercial. baltic-ace Slide3 View of our yard

Welkom bij Jansen! 

De optimale prijs en snelle betaling zijn slechts twee redenen waarom bedrijven hun oud ijzer of oud metaal naar Jansen Recycling Group brengen. Kennismaken? Neem contact op voor meer informatie.

Ferro en non-ferro

Jansen Recycling Group is groot in ferro en non-ferro materialen en koopt deze van schroothandelaren, metaalverwerkende industrieën en sloopbedrijven.

Neem contact met me op

*verplichte velden
Naam*
E-mailadres*
Telefoon*
Onderwerp/vraag*
 

9 nieuwe Scania's voor Bas Kooy Transport

Transport-Online publiceerde op 19 juli jl. een mooi artikel over de aankoop van negen nieuwe Scania's voor Bas Kooy Transport, huistransporteur van Jansen Recycling Group.

Lees meer

Zomer!

Zomer! Een mooie periode om eens stil te staan bij waarom we doen wat we dagelijks doen. Deze 'commercial' geeft dit kernachtig weer. Door het recyclen van ijzer en metalen bewaren we de schatten van de aarde voor toekomstige generaties. Jansen Recycling Group: werken aan een wereld zoals die bedoeld is!

Lees meer

Nieuwe werf draait boven verwachting

De nieuwe werf Dordrecht is nu bijna twee maanden operationeel en draait boven verwachting. Dagelijks komt er circa 2.000 ton aan ijzer en metalen binnen. De werf is gericht op snel en veilig lossen, chauffeurs en bezoekers zijn onder de indruk van de werf.

Lees meer

Personeelsdag geslaagd

Zaterdag 1 juli vond de Jansen personeelsdag plaats. Een actief gedeelte met karten, lasergamen en sumoworstelen en een ontspannen deel met borrel en BBQ op het strand in Ouddorp maakte het een fantastische dag!

Lees meer

Coaster geladen in Vlaardingen

Op 14 juni jl. werd in Vlaardingen voor het eerst een coaster geladen. De grote Liebherr LH80 heeft met zijn grote bereik weinig moeite om het schip te laden, binnen één dag was de klus geklaard.

Lees meer

Doorbraak in recycling van vervuild metaal

Het Nederlandse bedrijf Purified Metal Company gaat in Delfzijl een uiterst moderne fabriek bouwen om vervuild staalschroot te recyclen tot een hoogwaardige grondstof voor de staalindustrie.

Lees meer

Verhuizing non-ferro's afgerond

De verhuizing van non-ferro werf Rotterdam naar Dordrecht is succesvol verlopen. Op 15 mei jl. is het non-ferro deel van de locatie geopend voor ontvangst. Ferro en non-ferro worden nu ontvangen en verwerkt op één megalocatie van 11,5 hectare.

Lees meer

Trafo gelost van 271 ton

Op de ontmantelingswerf van Jansen in Vlaardingen is een transformator gelost van 271 ton. De trafo was geladen in een coaster en is gelost met de Matador van Bonn & Mees.

Lees meer

Afronding bouw megawerf Dordrecht

Afgelopen maand zijn de werkzaamheden voor de bouw van de nieuwe non-ferro werf in Dordrecht flink opgeschoten. Samen met het al bestaande ferro deel van de werf ontstaat een megalocatie van 11,5 hectare. De interne routing is bepaald en alles wordt gereed gemaakt voor de opening op maandag 15 mei.

Lees meer

Schrootschaar in Dordrecht als nieuw

Na een revisie van 3 weken is de schrootschaar in Dordrecht weer in gebruik genomen. De messledes en zijschuif zijn vervangen en de transportband is onder handen genomen.

Lees meer
Jansen Recycling Group
v. Leeuwenhoekweg 21
3316 AV Dordrecht

T. +31 78 - 652 26 33 info@jansengroup.com trade@jansengroup.com